fredag 26 september 2014

Hunger Games catching fire Författaren Suzanne Collins

Hunger games catching fire handlar om en tjej som heter katniss och hon van hunger games föra året
The hunger games handlar om att människor från olika districter ska överleva och döda varandra i en jätte stor arena. Och nu vill Presidenten Snow att katniss ska dö i det nya Hunger games. Katniss van med en annan motståndare som heter Petta och han är i samma district som Katniss och tillsamans van de. Men nu är det en rebel mot Huvud staden som tittar ner i arenar och tittar när dom dödar varandra. Alla districter är fattiga och folk svälter men i huvud staden så är folk rika och vill ha underhållning.Senare när hon blev utvald till den nästa hunger Game'n så blev hon förkrosad och Petta skulle ochså följa med. Men katniss vill att hunger game'n ska ta slut och försöker förstöra barakaden och allt blir kaos.

Jag tycker den boken var lite långtråkig i början men senare så blir det spännande
Den här boken är svår att förstå alla ord och vad som händer men senare förstår man.
Boken är svår läst men den har några svär ord Och den här boken är ganska allvarlig bok och den är inte direkt en Skojbok Och den's tema Är om kärlek, vänskap och lite ryssighet
9/10
Bra bok

1 kommentar:

  1. Bra att du fått till ett inlägg Micke! Tror du att författaren har något budskap som hon vill förmedla med boken? Du skriver att boken är svårläst, menar du då att det är många svåra ord eller är det något annat som gör den svårläst?

    SvaraRadera